+47 61 29 32 00 venabu@venabu.no
Bestillingsmeny

Valgt tilbud: Fotturferie: I villreinens rike

Du har ikke valgt noen datoer ennå

  Vis alle pakker

Fotturferie: I villreinens rike

Fra 17 325 NOK

Per gjest

 

På denne vandreferien blir du omgitt av frisk luft og fjellets stillhet. Landskapet er åpent og mildt, med myke linjer av fjell, daler og fjellvann. Få andre steder kan by på et så fremkommelig, men samtidig vilt terreng med lite forstyrrelser fra andre mennesker.


Under ferien er Venabu Fjellhotell basen, og vi returnerer til hotellet hver ettermiddag/kveld. Fotturene går i lav- og steinkledd fjellandskap og dypt inn i skogene av fjellbjørk. På flere av turene kan du forvente at vi er de eneste turgåerne. Rondane Nasjonalpark og tilstøtende områder er hjem for omlag fire tusen villrein. Denne genetisk unike villreinstammen har aldri blitt temt, men har blitt jaktet på i over 6000 år. I dag er jakt på dyrene strengt regulert. Villreinen er menneskesky og var, men du kan være heldig å støte på disse vakre og gåtefulle skapningene på en av vandreturene.

 

OBS! Forbehold om avlysning ved for få påmeldte. Du vil få beskjed senest 30 dager før ankomst dersom arrangementet blir avlyst. Minimumsantall og status for våre arrangementer finner du under kalenderen på hjemmesidene våre.

 

Gyldige dager for ankomst: fre.

 

Pakken inkluderer

  Overnatting på Venabu Fjellhotell
  Fottur med guide 6 dager, i villreinens rike
  Transport tur/retur Ringebu togstasjon
  All transport til turmål som i programmet
  Seterlunsj på Lykkjesetra
  Frokost
  Matpakke og påfyll av termos
  3-retters middag
  Smak av lokal tradisjon - 3retters middag (onsdag)

 

Du er kanskje også interessert i

Bestill pakker og tilbud

Endre søk
Lukk
Kalenderen viser tilgjengelige ankomstdager for Fotturferie: I villreinens rike . Velg ankomstdag nedenfor eller se flere datoer og andre tilbud
Ankomst:
Antall enheter og gjester:
Kampanje- eller agentkode
;