+47 61 29 32 00 venabu@venabu.no
Bestillingsmeny

Valgt tilbud: Fotturferie: Tre nasjonalparker

Du har ikke valgt noen datoer ennå

  Vis alle pakker

Fotturferie: Tre nasjonalparker

Fra 18 950 NOK

Per gjest

 

Utfordre deg selv på vårt mest spennende eventyr. Oppdag Norges villmark og skjønnheten av de kontrastfylte landskapene i tre av våre flotteste nasjonalparker.


Vandre langt over blå innsjøer og nyt utsikten ut over mørke fjelltopper i Jotunheimen, hjemmet til Nord-Europas høyeste fjell. Utforsk Rondanes avsidesliggende fjell og det dramatiske landskapet i Dovrefjell.

 

Venabu Fjellhotell er feriens base, og herfra transporteres gruppen til de ulike startpunktene til noen av de mest kjente fjellturene i Norge.
“Fotturferie i tre nasjonalparker” består av en kombinasjon av kjente og populære turer som Besseggen og Snøhetta, og mindre kjente, men like så spektakulære turer i urørt fjellandskap. På flere av turene kan du forvente at vi er de eneste turgåerne.

 

OBS! Forbehold om avlysning ved for få påmeldte. Du vil få beskjed senest 30 dager før ankomst dersom arrangementet blir avlyst. Minimumsantall og status for våre arrangementer finner du under kalenderen på hjemmesidene våre.

 

Gyldige dager for ankomst: fre.

 

Pakken inkluderer

  Overnatting på Venabu Fjellhotell
  Fottur med guide 6 dager, i tre nasjonalparker
  All transport til turmål som i programmet
  Transport tur/retur Ringebu togstasjon
  Frokost
  Matpakke og påfyll av termos
  3-retters middag
  Smak av lokal tradisjon - 3retters middag (onsdag)

 

Du er kanskje også interessert i

Bestill pakker og tilbud

Endre søk
Lukk
Kalenderen viser tilgjengelige ankomstdager for Fotturferie: Tre nasjonalparker . Velg ankomstdag nedenfor eller se flere datoer og andre tilbud
Ankomst:
Antall enheter og gjester:
Kampanje- eller agentkode
;