Viltweekend
Fredag: Kjøttfondue.
Lørdag: Smaker med historie og tradisjon, satt sammen for å gi en unik opplevelse - med god tid og i godt selskap. All mat og drikke vil bli presentert underveis i måltidet. Til drikke har vi satt sammen en vinpakke, en ølpakke og en alkoholfri pakke som passer til maten. Rettene er tilberedt av førsteklasses råvarer som vilt fra nærområdet, fisk fra fjellvann og bær fra fjellet. Vi bruker tradisjonelle måter å tilbedere maten på som graving, røyking, speking.
Den drikkepakken du velger er inkludert i prisen, og du må si i fra ved bestilling. (Skriv inn antall av hver drikkepakke i kommentarfeltet)
- Aperitiff kl 17:00
- Middagen starter kl 17:30
Pakken inkluderer
Kjøttfondue (fredag)
Frokost (lørdag)
Matpakke og påfyll av termos
Kaffe og wienerbrød (lørdag)
Aperitiff (lørdag)
Viltaften, 12-retters middag (lørdag)
Drikkepakke til Viltaften (lørdag)
Levende musikk
Brunsj